Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Rólunk

A Lakáslelke.hu oldalunkat azért hoztuk létre, hogy szuper háztartási termékeinkkel szebbé és rendszerezettebbé tehessük otthonodat!  
100%-ban Magyar tulajdonú cégként fontos számunkra, hogy vásárlóink olcsón juthassanak minőségi háztartási termékekhez, pohártól a komódig. Termékeink legnagyobb része Törökországból érkezik, piacvezető cégektől.
A kezdetekben leginkább jól hasznosítható, hosszú élettartamú műanyag termékekre fókuszáltunk - termékpalettánk legnagyobb része a mai napig ezen termékekből áll -, azonban eleget téve a vásárlói igényeknek az elmúlt években kínálatunk bővült kerámia, üveg, króm és fém termékekkel. A különböző méretű, formájú és mintázatú termékeink között mindenki meglelheti a számára megfelelőt, legyen szó akár ételhordó dobozról, szemetesről, sámliról, vagy akár kerámia étkészletről. 
Kiemelten fontos számunkra vásárlóink elégedettsége, így csapatunk minden megtesz, hogy a termékek a lehető leggyorsabban eljussanak vásárlóinkhoz.
Ügyfélszolgálatunk készségesen segít a felmerülő kérdésekben, a rendelések módosításában, vagy akár a rendelésfelvételben is, amennyiben szükséges. 


Telefonos ügyintézésre Hétfőtől - Csütörtökig 8:00-16:30, Pénteken pedig 8:00-15:00 óra között van lehetőség, ügyfélszolgálatunk hétvégén és ünnepnapokon zárva tart.

 

Újdonságainkért kövess minket Facebookon!