Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁS

20.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Összekészített áruját Magyarország területén, szállítmányozási partnerünk az Indián-Sped Kft. szállítja. 

A kiszállítást megelőző napon kollégánk sms-ben, telefonon vagy e-mailben értesíti Önt! 

A kiszállítás várható ideje -a termékek elérhetőségétől függően- átlagosan 3-5 munkanap

A futárszolgálat a csomag kiszállítását 2 alkalommal kísérli meg, melynek várható idejéről előzetesen tájékoztatja a vásárlót. Amennyiben mindkét kézbesítési kísérlet sikertelen, csomagja visszakerül raktárunkba. Ezt követően újbóli kiszállításra csak a szállítási költség ismételt megtérítése, valamint előre utalásos fizetési mód mellett van lehetőség,

DÍJAINK

Amennyiben a vásárlása értéke nem haladja meg a 20.000,-Ft-ot úgy a szállítás díja a kosarában található termék vagy termékek összsúlya alapján az alábbi módon kalkulálódik automatikusan.

0 kg   -  4.9 kg:  1260 Ft

5 kg   -   9.9 kg: 1790 Ft

10 kg - 19.9 kg: 2320 Ft

20 kg - 29.9 kg: 3050 Ft

30 kg - 39.9 kg: 3440 Ft

40 kg - 49.9 kg: 3970 Ft

50 kg - 59.9 kg: 5290 Ft

FIZETÉS
 

 

UTÁNVÉT

A megrendelt termék, vagy termékek ellenértékét a kézbesítő futárnak készpénzben tudja kifizetni (Utánvét). A futárnál bankkártyás fizetési lehetőségre nincs mód!  Az utánvét kezelési költsége: 599 Ft

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN:

A rendelés átvételére személyesen, a 1107. Budapest, Száva utca 9/C szám alatt található telephelyünkön van lehetősége, ahol készpénzzel és bankkártyával is fizethet. 

ONLINE BANKKÁRTYA

A következő kártyákkal lehet fizetni: Mastercard, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi)

Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhoz szállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben a CIB Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló emailben található linken keresztül is befizetheti.

Az alábbi linkeken találja a bankkártyás internetes fizetési tájékoztatónkat és az ezzel kapcsolatos gyakori kérdéseket:

Bankkártyás internetes fizetési tájékoztató

Gyakran Feltett Kérdések

 

Keresés